Per Aspera Ad Astra
Hälsningar...
Home
Hälsningar...
Vem är jag..?
Mina tankar om...
Funderingar/Kåserier
Böcker och Musik
Lycka
Mina dikter
Dikter jag fått
Klokt och Roligt
Favoriter och Webringar
Fanlisting
Kontakta mig
I mina tankar finns bland annat...
 
Sanna - ibland känns det som om det är du och jag mot världen. Du är fantastisk och jag är stolt och lycklig för att få vara din mamma. Vi tar oss genom uppförsbackarna älskade barn.. tillsammans. Jag älskar dig. Du är min stolthet och min glädje och det vackraste i världen för mig. Lycka till med studierna på Jensen Norra mitt hjärta.
Nette - tiden ränner iväg och du har nu bara någon månad till din examen. Du finns med mig i tanken, i hjärtat, i själen.. varje dag. Jag önskar så att vi snart kan ses igen. Jag är sjuk av längtan efter tid tillsammans med dig. Det är alltför länge sedan sist. Du är en del av mig. Jag älskar dig.
Isak, Oliver och Dexter - fasters gullungar och älsklingar.. Ni är bäst..!
Ingalill - du fantastiska människa.. jag är tacksam varendaste dag för att du finns i mitt liv. En sann själsfrände. Vi färdas genom livet tillsammans.. precis så som man gör i familjer. Det senaste året har vi gått över många trösklar hand i hand.
Harry, Yvonne och Jennika - vi hoppas på en decemberhelg då vi ska ha riktigt skoj. Vi tar med nya bilen, glatt humör, julklappar och gammalt K-skräp som ska brännas. Vi längtar. Verkligen. Sen väntar Stockholm.. till våren.. :)

logga.jpg